EVAstream tegenstroom
zwemmachine

Verander uw zwembad in een home fitness omgeving

Wij vinden dat iedereen maximaal van zijn zwembad moet kunnen genieten. Niet alleen in de warme zomermaanden, maar het hele jaar door! Daarom hebben wij de EVAstream ontwikkeld. De meest krachtige, compacte en betaalbare tegenstroom zwemmachine in de markt. Hiermee kunt u het hele jaar door uw conditie op peil houden, ongeacht het formaat van uw zwembad.

Heerlijk ontspannen “baantjes” zwemmen, fitness, aquajogging of revalidatie. En de kinderen? Die kunnen zich helemaal uitleven. Met de opbouwversie maakt u eenvoudig een stroomversnelling in het zwembad. Of plaats de machine op de bodem voor een fantastische onderwatervulkaan!

Uitdagend voor atleten

Perfectioneer uw zwemtechniek, werk aan uw conditie en verbeter uw uithoudingsvermogen. De EVAstream is zo krachtig dat deze zelfs wedstrijdzwemmers van hoog niveau een uitdagende training biedt. Maar niet alleen geoefende zwemmers worden enthousiast van de EVAstream. Door de rustige, stabiele – en bovendien controleerbare – stroming is de machine een aanwinst voor de hele familie.

Het hele jaar door zwemmen

De EVAstream verandert elk zwembad gemakkelijk in een home fitnessomgeving. Gebruik uw zwembad voor méér dan alleen een verfrissende duik op warme zomerdagen. U kunt uw werkdag beginnen met een energieke training of ‘s avonds een ontspannen duik nemen om alle stress van een drukke dag kwijt te raken. De EVAstream betekent dat u het hele jaar door van uw zwembad kunt genieten!

‘‘ De EVAstream biedt de perfecte combinatie van efficiënte waterverplaatsing en hoge stroomsnelheid. Dit resulteert in een superieure zwemervaring. “

De 5 voordelen van de EVAstream

 1. Krachtig
  De EVAstream creëert een rustige en stabiele stroming. Die zo krachtig is dat het, met één jetstream, wedstrijdzwemmers van hoog niveau een uitdagende duurtraining biedt. De intensiteit van de stroming is traploos instelbaar en kan nauwkeurig worden aangepast aan ieders zwemniveau.
 2. Compact
  De compacte zwemmachine is in elk zwembad te plaatsen. Bij een nieuw zwembad kunt u ervoor kiezen om de EVAstream in te laten bouwen. In bestaande zwembaden wordt de opbouw geplaatst als een vaste of verplaatsbare module. De laatste optie biedt talloze mogelijkheden voor extra fun. Verplaats de module bijvoorbeeld eens naar de zijkant, om een spectaculaire stroomversnelling te creëren, of maak er een onderwater vulkaan van door hem op de bodem van het zwembad te plaatsen.
 3. Betaalbaar
  Door slim design is de EVAstream betaalbaar voor iedereen. Het is ons gelukt om de krachtigste machine in de markt te maken voor de voordeligste prijs. De EVAstream opbouw is verkrijgbaar voor € 11.495,-.
 4. Veilig
  Uw veiligheid is ontzettend belangrijk voor ons. De machine is dan ook tot in de perfectie doorontwikkeld en uitgebreid getest. Zelfs met haarveiligheid is rekening gehouden in alle modellen. De EVAstream voldoet 100% aan de zeer strikte kwaliteits- en veiligheidseisen: DIN EN16582-1/2/3, EN16713-2, EN13451-1/3.
 5. Compleet
  Er zijn verschillende opties voor aansturing mogelijk: DMX controllers, Piezo switches etc.

Specificaties

 • De EVAstream is aan te sluiten op een standaard 16A 230V aansluiting
 • Zeer compact ontwerp
 • Traploos regelbaar van 10% tot 100%
 • Waterverplaatsing 350 m3
 • Stroomsnelheid 8,5 m/s (> 30 km/u)
 • Zeer efficiënt met een verbruik van slechts 2,2 kW
 • Achteraf te plaatsen in elk zwembad
 • Zowel in- als opbouw mogelijk
 • Integratie in bestaande constructies behoort tot de mogelijkheden

Al ruim een decennium staan wij middenin de wereld van zwemmen en sport. We kennen deze wereld van binnen en buiten, en daarom zien we kansen. Nieuwe mogelijkheden om nog meer te genieten van zwemmen en sport. Thuis in je eigen zwembad, in een subtropisch waterpark of in een multifunctionele (top)sportaccommodatie.

Met EVA’s innovaties creëer je de ultieme sport- en wellness beleving. Met veilige en duurzame kwaliteitsproducten om jarenlang onbezorgde momenten van ontspanning, plezier en sportieve prestaties te beleven. We bedenken en maken de mooiste belevingsproducten. Daar zijn we goed in én worden we blij van!

Wij werken samen met

Al onze projecten